Menu
Gildia Pióra na Patronite

myśli potargane

W wielkim uniesieniu prawdę obnażałam..,

nie mając przekonania czy jest oczekiwana

Wybijałam z wnętrza uczucia gorące

a one jak magma zastygały na powierzchni…

Czekając wciąż na odbiorcę ...

W ciszy ,w snach, w myślach biegnących

Szukałam ukojenia …

A potem niczego więcej jak tylko

bursztynowego spojrzenia …

4039 wyświetleń
56 tekstów
1 obserwujący
  • fyrfle

    9 February 2017, 17:37

    Któż ów o bursztynowym spojrzeniu?

  • Cris

    9 February 2017, 16:51

    Zatrzymuje
    Pozdrawiam :)