Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyśnić Nas

W wieczność z Tobą wskoczyć.
Po pas, po szyje.
Póki żyje.
Mieć czas na łaskotki.
Na taniec na śmiech.
Na spanie.
Tulić się przy blasku świec.
Łzy radości ocierać.
Błyski w oku kolekcjonować.
Chować się razem pod parasolem.
Patrzeć sobie w oczy.
I śnic.
Że prawdą to wszystko być moglo
A potem zbudzić sie
I poszukac Cie w pamięci
Bo juz tylko tam mieszkasz.

2107 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!