Menu
Gildia Pióra na Patronite

taka gra

w ważnej chwili osnute mgłą
nie grzeszy szczodrością
w rozdawaniu drugich szans
gra bezwzględna i dość szybka
by w zwolnionym tempie
zobaczyć jak niebieskie ciałka
przepływają przez zimne serce kosmosu

i w niewolniczym śpiewie
usłyszeć ciche trzaśnięcie drzwiami

30 316 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    27 September 2017, 08:30

    ;) pozdrawiam.

  • Papużka

    26 September 2017, 21:40

    Taka gra. Niczym ruletka dnia codziennego...

  • silvershadow

    25 September 2017, 14:59

    Dzięki. Pozdro :)