Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Molekularnie małym

W tym zgiełku
Emocjonalnych
I poszarpanych szmat
W tym kiblu informacji
Odpłynąć trzeba
Niczym w bezkres oceanu
W tajemnice kosmosu
I poczuć się
Molekularnie małym

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!