Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

W twych oczach
Widzę
Moj skrawek
Nieba
W ust naszych
Splocie
Tego mi trzeba.

11 815 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!