Menu
Gildia Pióra na Patronite

moja przystań to Ty

w Twoim spojrzeniu
odnalazłam spełnienie
brakujący fragment
z puzzli w Twoim sercu
wypełniłam miejsce
gdzie mój raj
stał się rzeczywistością
cień przeszłości
już nie powróci
bo mam przystań
w Tobie
niczego nie musisz
skradać ukradkiem
bo wszystko co
dotyczy mnie
jest tylko Twoje

93 675 wyświetleń
898 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!