Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ludzie listy klikają

W twoim liście same słowa
trzy uśmiechy
worek złości
patrzę w siebie wiem na pewno
kilka westchnień lekko sączysz

w moim liście parę zwrotów
trzy buziaki
worek łez
masz w zanadrzu niespodziankę
między nami wyrósł gniew

w naszym liście nasze dusze
moja Wenus
i twój Mars
parujemy z każdym meilem
by obrócić wszystko w żart.

83 908 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących
  • onejka

    26 July 2013, 09:56

    coś w ten ziemski deseń, wzajemność posyłam :)

  • 25 July 2013, 22:54

    Para nienasycona, lecz przestraszona... za żartem chowa wilgotne policzki...
    Nieziemskie.
    Pozdrawiam :)

  • onejka

    24 July 2013, 19:09

    halo to ja ;) dzięki Ci za przypomnienie, świetny kawałek !

    Pozdrawiam światłowodem :)

  • luterin

    24 July 2013, 19:07

    Tak jakoś...
    http://www.youtube.com/watch?v=BFPQVNAlmbY

    "w naszym liście nasze dusze
    moja Wenus
    i twój Mars" - fajne :)

    Video BFPQVNAlmbY
  • onejka

    24 July 2013, 18:41

    rozpuknęłam się ze śmiechu

  • awatar

    24 July 2013, 18:32

    dowcipne zakończenie
    "ludzie listy piszą a listonosz jedzie"