Menu
Gildia Pióra na Patronite

*jesienne udręki

W Twoich oczach cień widzę cierpienia.
Przychodzę...
Z jesiennymi kwiatami w kieszeniach.
Ukoję...
Choć nie wołasz mojego imienia.
Dopowiem...
Historię czyjegoś nieistnienia.

48 022 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • Maciek Zz

    7 November 2020, 20:55

    Mario, droczysz się - my znamy
    co to za kwiaty - k....... 😎