Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ukryte fantazje

W twej duszy
Zapłonął najgorętszy żar
Gdyż on uwiódł cię
Swoim głosem delikatnym
Od teraz chcesz tylko bliskości
Żeby czerpać największą z przyjemności
Którą określają jego jakże obłędne usta
Bo tam jest źródło dzikich pragnień
Na samą myśl oblizujesz nerwowo wargi
Ponieważ czekają na ciebie
Wszystkie zmysłowe doznania

52 583 wyświetlenia
396 tekstów
17 obserwujących
  • .Rodia

    22 December 2022, 20:15

    czyli cała magia polega na uwodzeniu delikatnym głosem

    zapamiętam

  • Meron

    20 December 2022, 23:45

    Tomasz, co Ty w sobie masz?
    Jedne kobiety Cię uwielbiają, inne nieładnie zaczepiają? :)

    • Tomasz M.

      21 December 2022, 00:26

      Nic nie poradzę. Jeśli komuś coś się nie podoba, to nie musi czytać. Proste. A tak ktoś chce siebie dowartościować, tak sądzę. Jest tylu innych autorów do komentowania ;)

  • Smi

    20 December 2022, 22:09

    Widać ze masz ukryty talent. Lepiej niech zostanie ukryty tak jak te twoje fantazje. <3

    • Tomasz M.

      20 December 2022, 22:24

      Aha. Dzięki za niezwykle pouczającą i wartościową radę 😉

    • Smi

      20 December 2022, 22:31

      Luzik. Mam nadzieje ze weźmiesz ją do serca.

    • Tomasz M.

      20 December 2022, 22:40

      Wiele sobie biorę, ale nie wszystko. Także dzięki za bezużyteczną opinię 👋 i przykro mi, że zawiodłem nadzieje. Bez odbioru.

    • Smi

      20 December 2022, 22:49

      Kiedyś zrozumiesz swój błąd. W internecie nic nie ginie drogie dziecko.

    • Tomasz M.

      20 December 2022, 23:13

      Mój błąd? Dla jasności publikuję od pięciu lat. Wiem doskonale, że nic nie ginie. Zatem zapytam na koniec, czemu ma służyć ten komentarz? Wiem co robię.

    • Smi

      20 December 2022, 23:40

      O pięć za długo. Komentarz nie miał być złośliwy, wiec wyluzuj kolego. Ważne ze chociaż ty widzisz w tym jakąś wartość i cel. Dobrej nocy, pozdrawiam.

    • Tomasz M.

      21 December 2022, 00:24

      O pięć za długo? Bo co? Bo pani tak napisała? Mnie interesuje tylko opinia innych, którym podoba się to co piszę i to jest dla mnie wyznacznik. Także proszę komentować u innych. I nie jestem pani kolegą. Żegnam.

    • Smi

      21 December 2022, 09:31

      Taki jesteś odważny, ze wstawiasz słabej jakości utwory, ale gdy starsza kobieta napisze ci swoją opinie w komentarzu, to nie jesteś w stanie wziąć tego na klatę jak mężczyzna. Przykre, ale tacy są właśnie mężczyźni.

    • Tomasz M.

      21 December 2022, 10:21

      Dlatego proszę już nie komentować tego, co wrzucam. Te wiersze nie są dla pani. No i taki jestem odważny właśnie. Nie umiem przyjąć krytyki? No ale pani nie krytykuje w dobrym stylu. Pani jątrzy, ponieważ ma pani jakiś problem. Tacy są mężczyźni? Dobre sobie. Naprawdę, niech pani idzie sobie gdzieś indziej. Tyle jest przestrzeni do narzekania i wylewania frustracji i jadu. Nie pozdrawiam.