Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dyktatura a korona -wirus

W Turcji u Erodowana
Na ich kiedyś Grackiej riwierze
Bawią się tłumnie
Rosyjscy turyści
Drwiąc i śmiejąc się szczerze
Z pandemii korona na świecie

I zapewniam cię czytelniku
Że tak właśnie się dzieje
W tym listopadzie
Tłumnie ludzie się bawią
I ku..wa nic nikomu
Złego nie dzieje

Nie padają ludzie jak muchy
W Mińsku na Białorusi
Ni w Moskwie na Arbacie
Ani w Ankarze u Endogenna
Wiwat dyktatura
Jako jedyna dziś władza
Uczciwa i prawie doskonała

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!