Menu
Gildia Pióra na Patronite

21 wiek

W trudach codzienności zabrakło bliskości. Nie ma obecności, miłość w sieci gości. Oddaliśmy nie mając, nie pytając o prawdę, w kłamstwa uwikłani. Oszukani, bez człowieczeństwa i bez żadnych granic. Telefon nie dzwoni, bo to głuchy telefon, dzisiaj po pokojach tylko piszczy echo.

1200 wyświetleń
14 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!