Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka o kneblu

W tle: The Doors - "People are strange"
https://www.youtube.com/watch?v=ZRAr354usf8

nie zakneblujesz
zranionego milczenia
krzyk serca
odbija się echem
w pustce Twojego
spojrzenia
i wybrzmiewa
na przygryzanych wargach
bez znieczulenia

3825 wyświetleń
84 teksty
8 obserwujących
  • carpe_noctem

    5 May 2015, 20:31

    Ana, dziękuję :)
    Pozdrawiam,
    C.N.

  • carpe_noctem

    5 May 2015, 18:50

    wdech, choć tu mogę :)
    Pozdrawiam,
    C.N.

  • wdech

    5 May 2015, 16:38

    no przecież mówię

    nie wiem, Ty to wiesz i Ty tu ,,możasz*,,
    :P

  • carpe_noctem

    5 May 2015, 15:52

    wdech, może i tak, a może ten wiersz to wewnętrzny głos, któremu daję się wypowiedzieć tylko w wierszach? ;p
    Pozdrawiam serdecznie,
    C.N.

  • wdech

    5 May 2015, 14:46

    no właśnie :P
    to ciekawe... Ty piszesz co Cię boli a mówisz że - jego
    a on może gwiżdże na to, bo widzi to inaczej

    przynajmniej w komentarzu widać
    jak jest
    -----------------------
    mówię jak jest :)

  • carpe_noctem

    5 May 2015, 14:38

    fyrfle, pisanie czasem pomaga uporządkować chaos myśli i uczuć. ;)
    Pozdrawiam,
    C.N.

  • fyrfle

    5 May 2015, 13:47

    Ludzi boli i piszą, ludzie kochają i piszą, ludzie piszą żeby wybrzmieć.