Menu
Gildia Pióra na Patronite

Naznaczona

W tle: Lindsey Stirling - "Shatter me" feat. Lzzy Hale
https://www.youtube.com/watch?v=49tpIMDy9BE

wypalone ścieżki łez na policzkach
rozżarzony dotyk Twój napiętnował mnie
powiedz! dokąd zmierzają Twoje dłonie
gdy w ustach więźnie mi krzyk?

byłeś jak pełznący ogień
nie uznający granic pożar
spopieliłeś niewinność
gdy miałam tylko błagalne krople łez
by ugasić szalejącą pożogę

dlaczego - gdy szeptałam: nie -
Ty nadal pożerałeś mnie?
odchodząc zniknąłeś za zasłoną dymu
a w sercu moim zapisałeś słowa
pozostaniesz na zawsze
Naznaczona

3824 wyświetlenia
84 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!