Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

W tęsknotę ubrany dzień
Wspomnienia są jak
Dobry sen
Marzymy ciągle
O szczęściu gdy....
Przed oczami mamy
Takie same dni
Jesienią wciąga
Melancholii czas
Wiosną zaś bliżej
Nam jest do gwiazd

11 808 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!