Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Czekając..."

W tęsknotę myśli ubierając
Czekając...za Tobą
Za blaskiem księżyca - cisza
Smutek ogromny w Nas
Przyjdzie taki czas
Czas naszego spotkania
Rozstania bolesne takie
Anioły upadłe potwory straszne
Męczą duszę - cierpimy katusze
Spadają kolejne gwiazdy na próżno
Czekamy na cud
Cudem jest każdy dzień?
Jednak nie ma Cię z Nami
Musisz wiedzieć jedno - Kochamy Cię

15.02.2021
23:12

280 771 wyświetleń
2721 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!