Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Teraźniejszość~~

W teraźniejszym świecie
Gdzie pieniądz króluje
Brak miejsca na szczerość
Zachłanność ją psuje

Żyjąc w swej próżności
Nawet miłość tracą
Będąc pod jej wpływem
Już nawet nie płaczą

Zyskując majątek
Więcej utracili
Szczycąc się tym jednak
Że wszystko zdobyli

Zimny dotyk monet
Ogrzać serc nie umie
Tęsknią jednak czasem
Widząc miłość w tłumie.

109 505 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • AsiKa

    16 August 2013, 19:26

    Agniesiu ja też, ja też... tęsknie :)

  • marka

    15 August 2013, 11:31

    Masz bardzo wygimnastykowany styl, płynny. Ciekawy.