Menu
Gildia Pióra na Patronite

pod choinką

w ten dzień
co niezwykłe
rodzą się marzenia
gdy serce układa pieśni
o miłości
te dzieciątko w żłóbku
nadzieja spełnienia
niesie tobie miła
podarek radości

pośród gwiazd
co drogę
znaczą gdzieś na niebie
jako trzej królowie
idzie me wołanie
do ciebie ma miła wędruje do ciebie
jutro pod choinką
znajdziesz me
kochanie

43 927 wyświetleń
511 tekstów
16 obserwujących
  • jarekkozikowski

    24 December 2015, 14:16

    Wesołych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich