Menu
Gildia Pióra na Patronite

nocą....

w tej chwili
skąpanej w ciszy
błądzą niesforne
moje myśli
kochania pełne

i nawet sen
mój przyjaciel
odszedł spłoszony
miłością

15 584 wyświetlenia
113 tekstów
16 obserwujących
  • awatar

    14 February 2014, 19:31

    ładnie

  • Janya

    14 February 2014, 13:46

    piękny sercem pisany:))