Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostrężyna

W tę noc powietrze gęstnieje
od nazbyt szybkich oddechów.
najmocniej przytula własny mrok.

W tym lesie
Trafisz na wilczycę z czerwonymi oczami
Zbiera się na kolejną burzę .

Zawróć
nie wytrzymasz jej spojerzenia
z cierpieniem jej do twarzy.

Zabójcza chęć bycia kimś innym
....Co noc ...
Księżyc drży od jej cichego wycia.

11 339 wyświetleń
109 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!