Menu
Gildia Pióra na Patronite

Walc Serc

W tańcu serc budzę się
by przytulić świat barw
pulsujących żarem dłoni
co skrzą miłością w oddali
płomyków w kominku
by nie wypalić się
daj mi czas na ten walc
w tańcu zapomnę się
i uwolnię miłości żar.

Z szuflady cieni ...

Pod wpływem muzyki Michała Bajora.

http://www.youtube.com/watch?v=s69v5lObB2U

52 539 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • Sol 8

    29 January 2013, 20:00

    Siedziałam sobie przy kominku z kawą słuchając Bajora i tak powstał mały walc może nie za elegancki, ale muzyka urzekła mnie.
    Dziękuje za opinie i pozdrawiam muzycznie razem z Michałem Bajorem.

  • M44G

    29 January 2013, 19:51

    Ładny wiersz.