Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

no title

W tajemnym morzu zabitych pragnień
Ciągną mnie na dno największe marzenia
Nieodczytane z moich ust
Bez żadnego skojarzenia

I topię się kolejny raz
W odmętach własnych uczuć
Wrażliwość jest jak ciężki głaz
Którego sznur czas zrzucić

Spadając w tę przepaść pod ciężarem siebie
Rozsuwam skrzydla nadziei białe
Co mnie uniosą ... i nad odmętem
Odniosę kolejną z walki - chwałę

1205 wyświetleń
12 tekstów
2 obserwujących