Menu
Gildia Pióra na Patronite

Porządki

W szufladzie ciszy
układam wspomnienia.
Fragmenty uśmiechów,
pocztówki gestów,
fotografie tych wszystkich uczuć ...

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • 12 February 2018, 11:36

    Dziękuję
    Roza R to nie jestem jedyna

  • kati75

    10 February 2018, 10:34

    podoba mi się;)miłego dnia Karolcia:-)

  • 10 February 2018, 10:00

    Pamięć jest ważna, szczególnie ta uśmiechnięta do nas.
    Ładne.
    Pozdrawiam. :))

  • RozaR

    9 February 2018, 22:07

    Też zbieram starocie wspomnień ;-)

  • Naja

    9 February 2018, 11:12

    Będzie można zglądać...

    Ładne bardzo :-)))