Menu
Gildia Pióra na Patronite

natura prawie martwa

w szklanym naczyniu
parzę esencję codzienności
chwile…
przypadkiem obijają się o przezroczystość
wirując
rozkładają bezradnie resztki martwej ciszy
zaklętej w spojrzeniu

15 090 wyświetleń
80 tekstów
22 obserwujących
  • finezja

    6 June 2012, 16:42

    Dzięki serdeczne:)

  • 6 June 2012, 15:32

    Ładne... takie przemyślane.

  • marka

    6 June 2012, 11:24

    Finezjo, ta miniaturka ma niesamowity nastrój.