Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

w szeptanym pragnieniu
rodzą się drżenia
zbłąkanych gestów

i nieokiełznany zew
rosnący w siłę
zniewalającą zmysły

lęk zagryzający każdy z nich
gdy noc zwilża usta
odkrywając tajemnice

wciąż chłepce pożądanie
od nowa
rozpalając i studząc

26 000 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • Papużka

    22 March 2020, 11:03

    No, to masz szczęście :P :)
    Dzięki

  • scorpion

    22 March 2020, 10:13

    Nie no, to był komplement akurat :]

  • Papużka

    22 March 2020, 10:09

    A powinnam? :)

  • scorpion

    22 March 2020, 09:50

    Nie zmieniłaś stylu :)

  • thereisareasonwhy

    9 March 2020, 21:47

    Hot like hell

  • yetick

    9 March 2020, 01:57

    W punkt.. 😉