Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Kiedyś mnie znajdziesz..."

W szarych minutach, godzinach dni
W życiowej krzątaninie
Obiecuję Ci...Kiedyś mnie znajdziesz
W szarych płatkach kwiatów
Smutnym biciu serca i drżącej dłoni
Szukając z kroplami potu na skroni
Zatrzymam Cię - Twój wzrok na moim
Czas stanie w miejscu...
Nikt i nic nie będzie Nas już gonić
Dla Ciebie zatrzymam ten czas
Kiedyś mnie znajdziesz...
Zakochasz się kolejny - pierwszy raz...
Nim skończy się Świat...
Kiedyś Cię znajdę i ja.

...
23.02.2021
09:50

281 656 wyświetleń
2732 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!