Menu
Gildia Pióra na Patronite

W Szanghaju

W Szanghaju

W Szanghaju ludzie umierają
BO SIĘ WIESZAJĄ
BO SKACZĄ Z OKIEN
I na inne sposoby
Razem lub osobno
Wcześniej lub później
Panny i wdowy
I mężczyźni skończeni
Ludzie upodleni

Nie usłyszycie
Póki ucha nie nadstawicie
Jak niedawno w Australii i Kanadzie
Gdzie ciemny cień się kładzie
Jak w Polsce dzieci
Jak pominięci pacjenci
Ci zmarli bo zaszczepieni
I ci co na inne sposoby ginęli
Tu byłem i widziałem
Dostrzegłem bo patrzyłem i pytałem

https://rumble.com/v10t0sh-nwo-w-shanghai.html?fbclid=IwAR1j6qmlBgkXa_XaDeziokDJC2CbxDTf8KEBZUsEMq-iOswoBmFATV9I1uA

76 458 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!