Menu
Gildia Pióra na Patronite

Biały.

W symbiozie z sobą
obrałam drzwi celu
szablonowo borykając się z wejściem
- klamka do Twego serca
na Twojej dłoni.

Zabawne jak łatwo
jest się mijać
w pewności dzisiejszej, że musiało się zdarzyć
i 'to wszystko już było'.

Próbujesz
nie rozkruszać, ale
roztapiać
środek
z pozytywnym skutkiem
wchodzisz mi w komórki skóry
w puste przestrzenie
eliminując czas.
Dłońmi.

W szelest rzęs wchodzisz ze spokojem.

Oddech w czubku głowy kręci umysłem
kiedy dmuchasz mi w myśli

posiadasz mnie sobą

nie posiadając.

Bez wiedzy spoglądam
w to co już wiem

Kompletujemy sobie życie wzajemnie
na zawsze.

http://www.youtube.com/watch?v=yTCDVfMz15M

22 533 wyświetlenia
262 teksty
48 obserwujących
  • Nutricia

    15 June 2013, 23:02

    Ja nie jestem sławna, więc pewnie nie czytałeś? :)

  • Miszo

    15 June 2013, 22:48

    Wiecie co jest ciekawe? Gdy zwykły człowiek udostępnia swoje teksty,to z wielką niechęcią je czytam.Jednak gdy to są teksty sławnych ludzi ,to potrawie poświęcić im nawet kilkanaście minut.Dzieje się to z powodu , iż człowiek wie ,że teksty sławnych ludzi są o wiele wartościowsze i nie poświęca innym tekstom czasu.