Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do Boga

W swym egoizmie,
szukając powodu,
uczę się modlić od nowa
do Boga.
W pustce,
w ciemności.
na dnie siebie samej,
w bezkresnym smutku,
w kałuży łez.
Krzyczę do Ciebie ostatkiem sił:
Gdzie jesteś Boże!!
Pomóż mi żyć!!

8249 wyświetleń
91 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!