Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na dwoje

W swojej twarzy
odkrywam zmarszczkę
twojego uśmiechu

oburęcznie prowadzimy nóż
dzieląc cierpienie
ze słabości

oczy
łzawiące z nadmiaru nieba
oni są wszędzie
z niepokoju uchylone drzwi
i nie opuszczą aż do śmierci

chmury nocą
zrzucają swoje cienie

gdy złota samotność
przedziera się
przez czarne serce

30 113 wyświetleń
358 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    24 July 2015, 10:21

    Bardzo Wam dziękuję za odwiedziny i pozostawione słowa. Pozdrawiam serdecznie.

  • Lydia

    23 July 2015, 14:18

    Pięknie jak zwykle.
    Pozdrawiam ciepło.

  • Gaia

    23 July 2015, 14:07

    Mówią, że to jedyna "rzecz", której przybywa - przez podzielenie...
    Przyszło po przeczytaniu twoich słów.
    :)