Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziecko we mgle

W swoim świecie żyje
na uczucia poluje
udaje że nie istnieje
w świecie rzeczywistym
nie widzi osób
Myśli jego tworzą inny świat
taki gdzie doznaje pozytywne uczucia
Łzy spływają po policzku
Dziecko bez miłości
mała istota nie znająca uczuć
nie znająca rzeczywistości
Widać tylko je w oddali
dziecko we mgle

5226 wyświetleń
26 tekstów
1 obserwujący
  • marka

    19 April 2010, 12:10

    Poruszyłeś obraz wielu ludzi.
    Ciekawie ujęte...dziecko we mgle.
    każdy ma swój świat.
    pozdrawiam