Menu
Gildia Pióra na Patronite

Toruń

w świeżo zmielonej pościeli
przytuliliśmy się ciepłej kawie
z ekspresu dnia
kapie wybudzony sen
bez cukru z odrobiną śmietanki
unosi w łyżeczce nagie ciała

za oknem piernik i Kopernik
w niebo gwiazdkowym hotelu

27 549 wyświetleń
323 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!