Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje myśli

W świecie myśli o Tobie tkwi mój skarb,
W każdej chwili, w każdym marzeniu, w każdej kartce,
Gdy wpływasz do mej głowy, opanowujesz serce,
Zdobywając moje myśli, zdobywasz mnie całego.

Twoje słowa i gesty, jak złote klucze,
Otwierają skarbiec, gdzie ukryte moje tęsknoty,
Pragnę, byś zgłębiała me myśli, moje najgłębsze tajemnice,
W zdobywaniu mej psychiki, zdobywasz moje serce.

Niech twe myśli dotrą do najskrytszych zakamarków,
Poznasz mój świat, pełen pragnień i marzeń,
Bo gdy zdobędziesz me myśli, zdobędziesz mnie całego,
Twój wysiłek, by mnie poznać, jest kluczem do mej osobowości.

Zdobyj moje myśli swoją czułością i troską,
Pokaż mi, że jestem dla Ciebie ważny i bliski,
A w zamian odkryjesz, jak serce otwiera swe drzwi,
Gdy ktoś walczy o zdobycie mej najskrytszej myśli.

Zdobyj moje myśli, a zdobędziesz serce,
Bo gdy połączysz się z moim wnętrzem i myślami,
Będziemy wspólnie zdobywać świat, w ramionach nieskończoności.

31 300 wyświetleń
641 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!