Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nad ranem

W światłości nocy
Blask myśli świtu
Marzenie ulotnej mocy
Pradawnego uczuć zachwytu

Wiedzie drogą krętą
Latarni wzrok mglisty
Zanika nawą przeklętą
Przeczucie pewnego sofisty

4637 wyświetleń
89 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!