Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** Na tle nieba z gwiazdami

W sukience szmaragdowej
wiatrem targana
wiruje lekko
po falach zmysłów

Dotykając wzrokiem
zagłębień delikatnych
czułością czerpiąc siebie
odzyskuję dawną radość

Spragniona chwil
gotowa na jedność
w szepcie najczystszej miłości
w twych ramionach
zamykam świat

Jestem tańcem
a ty moją
muzyką...

15.07.2020
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=fXZ6ugQxRJ4

55 891 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • to_tylko__ja

    19 April 2021, 22:30

    Jakie to piękne Malusiu 🤗🥺🥰

    • Malusia_035

      20 April 2021, 09:12

      Dziękuję całym Serduszkiem :)

      Pozdrawiam Serdecznie :))

  • mill

    17 July 2020, 13:43

    ..jak zawsze pięknie Malutka :)