Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wehikuł czasu

W starej, zakurzonej szkatułce
na dnie leżały fotografie

owinięte w białe płótno
z wygrawerowanym imieniem

obok nich listy misternie
przewiązane czerwoną wstążką

na nich spoczywały płatki róż
uschnięte od łez i tęsknoty

w tamtej chwili
na ułamki sekund

czas wspomnień cofnął zegary
i choć ciału dawno podcięto skrzydła

dusza nadal potrafi latać...
https://youtu.be/n_MciMQZFNY

65 863 wyświetlenia
735 tekstów
45 obserwujących
  • Cris

    27 May 2022, 05:15

    Kochamy tęsknić.
    Pozdrawiam Kati :)

    • kati75

      29 May 2022, 19:10

      A jeszcze bardziej wspominać 😉 pozdrawiam cieplutko Krysiu 🙂🌞