Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sny

W środku nocy tańczą sny.
W twoich jestem Ja.
W moich jesteś Ty.
Razem w parze delikatnie wirują.
Czułym dotykiem nieba smakują.
Oczy dogłębnie w siebie wpatrzone.
Usta tak bardzo miłości spragnione.
"Na huśtawce pragnień" razem bujamy.
Bo tak naprawdę sny tylko mamy .
I kiedy rano otwieram oczy.
Ty razem ze mną,
jedną drogą kroczysz.

11 816 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących
  • kuloodporna

    24 May 2021, 00:13

    ....dlaczego schowane .....? takie to fajne nie powinno być schowane......😊🌼🌼🌼