Menu
Gildia PiĆ³ra na Patronite

Strach

W Srodku czterech scian
bol ze strachem w jednosci ,
oni przeciw jej sercu i dobroci.
Czemu ten strach ja opental? Pyta.
Tzyma jej dlonie,cisnac krwawe zyly zycia.
On chce zobaczyc jej strumien lez.
zobaczyc wezel na jej szyji.

1557 wyświetleń
14 tekstĆ³w
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. BądÅŗ pierwszy!