Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tu

w spokojnym uśmiechu
odzwierciedlają się spojrzenia
stojącego nad wodą miasta
niepytające o nic
miejsca czekające na wypełnienie
sercami co mówią ciszą

za kilka chwil cofnie się morze
zabierając nas do siebie
zostawimy tu tę cząstkę małą
do której powrócimy
za jakiś czas
jako dwa gołębie

30 300 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    4 February 2016, 23:13

    Dziękuję, jest mi naprawdę bardzo miło. :-)