Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiem, że jesteś...

W spokojnym dniu
niezwykłej ciepłej jesieni
poczułam niezwykłe ciepło
wspomnienia zaszły me oczy
i widzę ciebie ...mamo
i słyszę twe ciche słowa
otwieram album miedzy drzewami
wciąż opowiadasz tak cichym głosem
tak lekko unosisz się nad kwiatami
otwieram oczy... wiem, że gdzieś czuwasz
i tęsknisz za nami.

https://www.youtube.com/watch?v=yX_EVt2fKrA

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • tusiak

    13 December 2015, 13:04

    moje też się zaszkliły...
    pięknie

  • onejka

    13 December 2015, 13:00

    Wspomnienia mamy zawsze szklą oczy...piękny