Menu
Gildia Pióra na Patronite

piórko

w skulonych skrzydłach
odnaleźć lekkie pióro
wznieść się ponad wszystko,
nad niczym rozczulić
z lotu ptaka
dostrzec
niewypowiedziane słowa
i miękko sfrunąć na kartkę papieru
potem powtarzać te śmiałe loty,
zapuszczać się w światy głęboko schowane
lecz ciągle wracać
by znowu być nielotem

69 597 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!