Menu
Gildia Pióra na Patronite

Siła przeznaczenia

W siłę miłości
Uwikłane są dwa serca
I niechby czas liczony
W setkach
Już upłynie
To nie zatrze się
Żadne uczucie
Bo podróż dusz
Nie ma końca
I nieśmiertelność
Znowu postawi
Na swej drodze tych
Którzy kiedyś kochali
Żeby mogli spełnić pragnienie
Czułej wzajemności

52 583 wyświetlenia
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!