Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

21#

W sercu
wyrosła mi roślina
która liśćmi dotyka mi warg
czasem coś szepcze
rzadko śpiewa
jest jedyna

Na niebie pokazał mi się Bóg
przez chwilę nie mówił nic
tylko patrzył
gdy zapytał mnie o godzinę
nie odpowiedziałem
stanąłem i stałem.

15 936 wyświetleń
218 tekstów
10 obserwujących