Menu
Gildia Pióra na Patronite

nakreślony uczuciem

w sercu namalowałem
obraz kredką uczuć

pojawiasz się na nim
owiana mgiełką tajemnicy

uśmiech iskrzy barwami
rozłożystej tęczy

w tle się mienią
kolory miłości

5438 wyświetleń
25 tekstów
13 obserwujących
  • Xavier.

    1 May 2014, 07:57

    Walentyno, Natalko, Agnieszko...ślicznie dziękuję, pozdrawiam majowo;)

  • AMA

    30 April 2014, 20:14

    jak miło, Xavierze, Cię znowu czytać, pozdrawiam serdecznie:)

  • Janya

    30 April 2014, 14:45

    Uroczo„ nakreślony ” wiersz Xavier;)
    pozdrawiam miło;)

  • Xavier.

    29 April 2014, 20:53

    Pięknie dziękuję Elu;)

  • Naja

    29 April 2014, 20:52

    Ujmujący wiersz :-)))

    Najpiękniejszy z obrazów...

  • Xavier.

    29 April 2014, 20:47

    Ślicznie dziękuję Krysiu..
    I ja posyłam Tobie dużo serdeczności;)

  • Czinka

    29 April 2014, 20:45

    Uśmiechnęłam się do tych wersów,miło czytać Twoje wiersze Xav .Piękny wiersz..serce z uczuciem w parze idzie

    Serdeczności posyłam:)

  • Xavier.

    29 April 2014, 20:38

    Krysiu, Aniu, Basiu...ślicznie dziękuję...
    Uroczego wieczoru życzę;)

  • krysta

    29 April 2014, 20:27

    Pięknie o miłości, nieco tajemniczo, co dodaje uroku...
    Pozdrawiam serdecznie Xavier :)