Menu
Gildia Pióra na Patronite

Désir

W Samotny wieczór
W pustym pokoju
Siedzę,myślę
O niczym

Mijają chwile
Spokojnie,cicho
Siedzę,myślę
O wszystkim

Spoglądam w okno
Nic za nim nie ma
Ty gdzieś daleko
Myślisz o tym samym

Za które grzechy
Powiedz mi Boże
Takimi dniami
Pokutujemy oboje

Powiedz mi Boże
Bo zbyt wiele ich było
Bym sam się połapał
Czy pierwszy to czy ostatni

Inspiracją ~bajka

47 977 wyświetleń
592 teksty
92 obserwujących
  • Ivy78

    12 July 2011, 00:23

    Piękne.

  • PetroBlues

    8 June 2011, 20:50

    Nie no w sumie gdy tak się potęskni to później gdy już się spotka z tą drugą połówką to nawet tornado jest nie burza:))
    Masz Ty rację Aga,oj masz...:))

  • PetroBlues

    8 June 2011, 20:46

    Nic nie poradzę Aga że mi tęskno:/

    Pozdrawiam:)

  • PetroBlues

    8 June 2011, 11:48

    Niestety Bajeczko,taki los:)

  • bajka1

    8 June 2011, 11:26

    miło mi,że zostałam Twoją inspiracją :-)))

    ...i tak do końca naszych dni będziemy za kimś tęsknić...

    (+)