Menu
Gildia Pióra na Patronite

Arles

w salonie uliczek
z portretami
kamiennych drzew
gawędzi czas
na meblach dziadków
księżyc rumieni ostygłą herbatę

w ciszy przebiegam
po ornamencie snu
patos chwili
zamienia samotność w deszcz

krople chmur wywołują fotografie
Odysei twarzy
w dłoniach utopionej

26 948 wyświetleń
312 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!