Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

W sadzie czereśni
Motylkowa przestrzeń
Delikatnie ozdabia
Koszyczki serc
Wypełniają się
Zerwanymi z drzewa
Uczuciami kwitnących owoców
Czerwony smak ust
Kreśli pożądanie
Rozwija pragnienie
Na polu złocistym
Kwiaty rzucają cień
Płyta szczęścia w tle gra
Muskające uśmiechy
Kołysane spojrzenia
Poziom nierozdzielenia
Dwa serca sobie oddane
Wplątane w miłość.

19 710 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących