Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ananke

W ruinie wspomnień -
zapominam jak sznur pereł rozcięty
ostrzem twych słów rozsypał
najpiękniejsze chwile w moim sercu.
Nie oceniam tego czego nie rozumiem
i nie chcę tańczyć do melodii,
która nie pamięta naszych uczuć.
Jątrzące rany lepiej zostawię w spokoju
i pokocham raz jeszcze przebaczeniem,
jak mnie nauczyłeś …

7112 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!