Menu
Gildia Pióra na Patronite

wspomnienia

w rozświetloną ciszę
odeszliście
jeszcze wczoraj tu
ze mną byliście
w bólu serca
tchnieniu co się łamie
uśmiecham się
przecież łza
nie kłamie

umiłowani odkąd tylko
pamiętam
bez wyjmowania z szuflady
zdjęcia
w słonecznym uśmiechu
po księżycowe smutki
o ten dzień co był
za krótki

tak szybko płynie
czas
pozostają milczące usta
kamienny las
pójdźmy
zapalmy malutki znicz
pamięć jak dar
w niepamięci już
nic

http://www.youtube.com/watch?v=VWPACef2_eY

3099 wyświetleń
52 teksty
19 obserwujących
  • Aquarelle

    27 October 2012, 16:28

    Dziękuję Ci za wzruszenie.

  • madlen0809

    27 October 2012, 16:25

    Przepiękne... Aż się wzruszyłam. Naprawdę cudowne, z przesłaniem.