Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ona

Na rondzie życia
bywa wzburzona i nieprzepisowa
czasem się gotuje i zalewa
daje się też zachować zimna
błękitna z herbem
braterska
z plusem
z minusem
tworzy więzy
tylko w ruchu
bezcenna

57 032 wyświetlenia
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!