Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostatni (o)

W ręku z papierosem
tłumaczysz melancholię
to smutek cię ogarnia
że wdychasz każdy miligram
pustki, wiem, chcesz uciec
daleko, bo wszystko przytłacza
Za dużo zdarzeń
Twoją słabość widzę
i udawaną obojętność
gdy łamiesz swą kość
załamany pod złem i bezsiłą
I mięśnie już słabną
Serce się zatrzyma

22 129 wyświetleń
281 tekstów
114 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!